Faciliteiten

Home »  Faciliteiten

Gratis Wi-Fi
U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet. U kunt bijvoorbeeld direct uw vakantiefoto’s naar uw familie of vrienden sturen. Natuurlijk kunt u het Internet ook voor andere nuttige zaken gebruiken.
De inlogcode is te verkrijgen bij de receptie.

Wasmachines
U heeft de gelegenheid om, tegen betaling van € 4,00 per draai, gebruik te maken van de wasmachine of wasdroger. Deze staan opgesteld in de gemeenschappelijke ruimte onder huis 10.

Het is i.v.m. geluidsoverlast niet toegestaan om een wasprogramma/droger aan te zetten na 20.00 uur.

 

Recreatieteam
In de zomervakantie is er een recreatieteam, voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar, aanwezig in de herberg. Dit team verzorgt diverse activiteiten tijdens uw verblijf! Op diverse dagen zijn er activiteiten van 10.00 tot 12.00 vaak wordt er ‘s-avonds ook wat voor de oudere jeugd georganiseerd.

Kerkdiensten 2019

Voor meer informatie kunt u kijken op: WWW.ZONDAGINSAUERLAND.NL

Jeugdhonk
In de zomervakantie is in de herberg het jeugdhonk geopend van maandag t/m zaterdag van 19.00 tot 23.00 uur. Je kunt hier tafeltennissen, tafelvoetballen, gezellig kletsen of een spelletje doen.

Er wordt wel verwacht dat het iedere avond netjes wordt achtergelaten. De beheerder zal om 23.00 uur alles op slot komen doen en controleren of alles netjes is.

Avondwandeling
In de zomervakantie organiseren wij op woensdagavond een avondwandeling door het bos.
Voor de kinderen tot 12 jaar vertrekken we om 21.00 uur vanaf de herberg. Na afloop is er wat lekkers. Om 23.00 uur is er een nachtwandeling voor de ouderen (ook ouders!), ook dan is er na afloop iets lekkers. Voor beide wandelingen is het advies: Doe beschermende kleding aan en neem een zaklamp mee. Avondwandeling geschiedt op eigen risico.

Sing-In
Eén keer per week wordt er een sing-in georganiseerd, neem daarom je muziekinstrument mee en speel mee.

Algemeen: Op de camping is er voldoende wc-papier aanwezig, in de huisjes zijn wc papier en vaatwastabletten aanwezig voor de eerste paar dagen.

Alle bovenvermelde faciliteiten zijn er alleen in de maanden juli en augustus, op zondag zijn alle door vakantiepark Kustelberg gestelde faciliteiten gesloten.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes